Alexandrië

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Four Seasons Hotel Alexandria At San Stefano, Helnan Palestine Hotel en Hilton Alexandria Green Plaza drie van de beste goedkope hotels in Alexandrië. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Alexandrië zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Alexandrië

vanaf € 30
vanaf € 56
vanaf € 68

Wat zeggen reizigers over Alexandrië?

9,8
Fans van geschiedenis
8,7
Fans van het nachtleven
8,7
Reizende Gezinnen
8,5
Fijnproevers
7,5
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (90)
pege
pege
08-02-16

een van de mooiste steden in het noorden van Egypte. Versteld staan ​​van de "Snøhetta" ontworpen nieuwe bibliotheek en haar omgeving. Aardige mensen en goede restaurants als je geef ze een chans. Sommige diensten niet misstrust voor het wachten. Ze zijn egyptiens!

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
04-01-14

We gingen naar deze havenstad als een ingang naar Cairo. De locatie van de haven is niet zo geweldig, maar de stad zelf is erg mooi. De rit naar Cairo is vrij lang, dus zorg ervoor dat je dienovereenkomstig plannen.

Ann.peter
Ann.peterLonden
03-11-14

Alexandrië is de tweede grootste stad van Egypte, met een bevolking van 4,1 miljoen, die zich uitstrekt over 32 km (20 mijl) langs de kust van de Middellandse Zee in het noorden centrale deel van het land. Het is ook de grootste stad ligt direct aan de Middellandse Zee. Alexandria is de grootste zeehaven van Egypte, waar ongeveer 80% van de invoer en uitvoer van Egypte. Alexandria is ook een belangrijk toeristenoord. Het is de thuisbasis van de Bibliotheca Alexandrina (de nieuwe bibliotheek van Alexandrië). Het is een belangrijk industrieel centrum vanwege zijn natuurlijke gas- en oliepijpleidingen van Suez, ik bezocht Alexandrië, Egypte met alltoursegypt.com

Julia K
Julia KKiev
19-07-16

Mijn droom stad! Je moet zeker naar deze mix van oosterse tradities en Europese stijl! De Middellandse Zee wast Alexandria, waardoor zout koele en frisse lucht naar het elke straat, elk geopende venster of balkon. Zoals ik heb gemerkt, Alexandrië is meer schone stad dan Cairo, manieren onder huizen zijn van marmer of keramiek, tuinen zijn prachtig! Wanna daar wonen!

Plan een reis naar Egypte