Siwa

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Romance in the desert, Moon Valley Siwa Oasis en Temple House drie van de beste goedkope hotels in Siwa. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Siwa zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Siwa?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,4
Rugzaktoeristen
8,6
Fans van geschiedenis
5,7
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (6)
Blind Carbon
Blind CarbonNew Orleans
25-03-14

De grote steden van Egypte zijn groot en chaotisch, vol gehaast mensen en gridlock het verkeer, waardoor het ingewikkeld om veel rust te krijgen tijdens het bezoek. Ontsnap naar Siwa, de meest cultureel verschillend gebied in het land, ten westen van Cairo ligt in het midden van de Libische Woestijn. Op het eerste gezicht is het land bestaat uit mijlen en mijlen van zand, maar bij nader inzien, biedt deze uitnodigende oases, roepen aan enthousiaste bezoekers. Geen zorgen te maken, dit is niet een luchtspiegeling; de natuurlijke koude en warme bronnen zijn echt en die bestemd zijn voor totale ontspanning. Temidden van de schijnbaar droge en dorre achtergrond van de glooiende duinen, het land is vruchtbaar, het ondersteunen van de groei van dadelpalmen en olijfbomen. Het leven in Siwa is eenvoudig, het vervoer naar de oude tijden van Alexander de Grote, toen hij en zijn troepen voor het eerst dit verborgen juweeltje ontdekt en hun toevlucht gezocht uit de niet aflatende woestijn omstandigheden. Om volledig te ervaren de breedte van de eindeloze woestijn en te laten onderdompelen in de mysterieuze wateren, het vinden van een lokale gids en te onderhandelen over een redelijke prijs voor hem / haar om u rond door Jeep, kronkelende door de steeds veranderende zand formaties en naar de bron van de area's visie van schoonheid en rust. Krijgen hier gaat om een ​​goedkope 's nachts met de bus van Cairo, soms een lange en barre tocht, maar helemaal de moeite waard als je je ogen te openen voor de opkomende zon boven de rustige woestijn.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
06-01-17

Uitweg aan de westelijke rand van Egypte, deze oase stad is opmerkelijk voor zijn gevoel van isolement, en ook omdat het is de thuisbasis van een heel andere cultuur dan de rest van Egypte. De mensen die hier wonen zijn meer verwant aan Berber stammen, en spreekt een Berber dialect genaamd Siwi. De modder architectuur door de hele stad is handig, en je kunt gaan zwemmen in zoetwaterbronnen, kronkelend door datum plantages en touring door de omliggende woestijn. Maar het grootste deel van zijn aantrekkingskracht is het gevoel dat je een miljoen mijl van overal zijn - het is bijna alsof je op zee op een schip. In feite is de manier waarop de horizon glinstert, het kan zelfs lijken op water - het is heerlijk desoriënterend.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
25-08-13

De Siwa Oasis is een oase in Egypte, gelegen in de Libische woestijn, bijna 50 km ten oosten van de Libische grens. Siwa is een unieke plek. Het is een stad van lemen gebouwen, omgeven door palmbomen en bosjes van data en olijfbomen. De Oasis is ook een goede uitvalsbasis om uit het hoofd naar de gigantische zandduinen.

Adrian Keogh
Adrian Keogh
07-02-14

Prachtige oase stad ...

Plan een reis naar Egypte