Banaue

19 feb. 2019 - 20 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Banaue met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Banaue rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Banaue hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Banaue. Ook wanneer je een last minute hotel Banaue wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Banaue? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Banaue voor jou te vinden.

Wat zeggen reizigers over Banaue?

9,8
Kunstliefhebbers
7,5
Rugzaktoeristen
7,5
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (8)
Caroline Carlos
Caroline CarlosSan Jose
14-01-14

Mooie rijstterrassen bij elke beurt. Het is een slopende rit langs de berg, maar het uitzicht zijn de moeite waard. Ga naar Bataad als de rijstterrassen zijn echt wat je wilt zien. Zo niet, dan rijdt u door hier op weg naar Sagada voor outdoor plezier.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
31-03-13

Banaue is aa dorp hoog in de bergen met zijn rijstterrassen eigen. De stad zelf is niet veel te spreken, maar het is een verzamelplaats voor een aantal grote tochten, vooral voor Batad. Beste zou zijn om zo weinig mogelijk tijd door te brengen in Banaue en in plaats daarvan te maximaliseren in de buitenste dorpen waar er geen verkeer.

Magguay Kidayan
Magguay KidayanMalé
29-03-13

Haggiyo Ifugao! .... Het huis van de wereldberoemde rijstterrassen! Filippijnen heeft veel te bieden, beste gastvrijheid, witte zandstranden, exotisch voedsel, unieke culturen. Het is meer plezier in de Filipijnen !!

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

De rijstterrassen van Banaue werden geconstrueerd door de hand te beginnen ongeveer 2000 jaar geleden, en voortdurend gekweekt sindsdien. Als je nog nooit een goede grote hoogte stap-terras landbouw heb gezien (of zelfs als je hebt), de scène bij Banaue lijkt op een tuin van de goden, met steile bergwanden gesneden en gebeeldhouwd in vloeiende lijnen op een enorme schaal. Banaue is ook het startpunt voor een aantal prachtige wandelingen in de omliggende bergen Cordilleras.

Veelgestelde vragen

De duurste maand voor een verblijf in Banaue is januari, met een gemiddelde prijs van € 19 per nacht. De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 19 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in is doorgaans per nacht. Dit is € 22% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 19 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Filipijnen