Batoemi

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Aisi, Hotel Iberia en Hotel Luxor drie van de beste goedkope hotels in Batoemi. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Batoemi zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Batoemi?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,8
Luxe Reizigers
7,7
Rugzaktoeristen
6,5
Fijnproevers
6,5
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (16)
Kelly Paras
Kelly ParasWashington D.C.
23-10-15

Wie wist dat de Republiek Georgië een levendige stad aan de kust zou hebben? Aan de oever van de Zwarte Zee, deze stad fungeert als een belangrijke haven en de regionale hoofdstad voor de meest westelijke deel van het land. Er is een geweldig nachtleven hier en in de zomer zorgt voor een perfecte strandvakantie in de zon - in de schaduw van torenhoge bergen niet minder.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
20-02-15

Intresting mengsel oude en nieuwe gebouwen, voor een stad naast het strand zeer sympatic, het kiezelstrand niet leeg, maar echt ok, vriendelijke en behulpzame mensen, een leuke plek om te verblijven voor een paar dagen, in de buurt is een beroemde botanische tuin de moeite waard om te bezoeken

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
13-10-14

Dit is een kleine stad aan de Zwarte Zee met veel karakter. De boulevard is vol met dingen te doen en restaurants. Wij zijn hier buiten het seizoen, maar het is nog steeds leuk om rond te lopen.

Tudor Clee
Tudor CleeAuckland
18-07-13

Dit was vroeger Stalins huis en een museum, maar nu een kerel woont daar die alleen maar zegt: 'Stalin kaput'

Plan een reis naar Georgië