Mestia

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Guest House La Maison, Gogi Jafaridze's Guesthouse en Mestia Guesthouse drie van de beste goedkope hotels in Mestia. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mestia zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Mestia?

9,8
Rugzaktoeristen
8,5
Fans van geschiedenis
8,5
Avontuurlijke Reizigers
8,1
Fans van de buitensport
6,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (4)
Mariam Inashvili
Mariam InashviliTbilisi
01-09-15

Mestia (Georgisch: მესტია) is een highland Townlet (Daba) in het noordwesten van Georgië, op een hoogte van 1500 meter (4921 voet) in de Kaukasus-gebergte.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
20-02-15

interessante plek, goed voor Wandelroutes, goede hotels, kleine toeristische maar nog steeds goed, kunt u verder gaan op de vallei met een 4x4 of wandelen (duurt enige dagen) Goede reis

Tako Maisuradze
Tako Maisuradze
12-09-15

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrașov
21-11-16

Plan een reis naar Georgië