Mtscheta

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Aragvi, maradi en Guest House Sandro drie van de beste goedkope hotels in Mtscheta. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mtscheta zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Mtscheta?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Kunstliefhebbers
7,6
Reizende Gezinnen
7,3
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (5)
Kelly Paras
Kelly ParasWashington D.C.
23-10-15

Een snelle rijden ten westen van Tbilisi zal je land in de UNESCO World Heritage Site van Mtskheta - de hele stad is een erfgoed site! In de afgelopen vijf jaar heeft de overheid geld gegoten in dit gebied te renoveren, zodat in bepaalde gebieden te steriel en toeristisch kunnen voelen. Echter, de rijke geschiedenis Mtkskheta is fascinerend en de omgeving idyllisch.

Harold
HaroldBrooklyn
08-07-14

De bruiloften en Disney-achtige restauratie kan gemakkelijk Mtskheta voelt als een toeristisch. Laat je niet afleiden. Er zijn een paar juweeltjes hier. Vermijd de winkels en ga rechtdoor naar de historische hoogtepunten - Svetitskhoveli Cathedral (in het centrum) en Jvari Church (op een heuvel met uitzicht op de stad). De Khareba proeflokaal en wijnwinkel zorgt ook voor een leuke stoppen.

Jüri Reinmann
Jüri ReinmannTallinn
06-08-12

ნიკა და მარი
ნიკა და მარიTbilisi
28-03-15

Plan een reis naar Georgië