Húsavík

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Draflastadir Guesthouse, Skjaldarvík Guesthouse en Fossholl Guesthouse drie van de beste goedkope hotels in Húsavík. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Húsavík zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Húsavík?

9,8
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (4)
Rachel
RachelSan Francisco
15-12-12

Deze stad is zeer schilderachtig, van het mooie, kleurrijke gebouwen op de uitgestrekte zee en de bergen. Net als de meeste mensen, ik bezocht Husavik aan whale-watching, dat was het bevriezen-koud, maar geweldig te gaan.

Leonardo Passero
Leonardo PasseroAssisi
06-01-17

De meest noordelijke plaats waar ik geweest ben. Husavik is een kleurrijke stad, wanneer u alleen wodden huis kunt vinden! Ik stel voor de Walvissen spotten (wees voorzichtig als yuo gevoel zeeziek omdat de artic zee is niet helemaal :)).

Franziska
FranziskaEmmenmatt
21-08-11

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrașov
17-12-16

Plan een reis naar IJsland