Gangtok

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel sagorika, Bamboo Grove Retreat en Jain Group Hotel Potala drie van de beste goedkope hotels in Gangtok. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Gangtok zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Gangtok?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,1
Reizende Gezinnen
9,1
Fans van geschiedenis
9,1
Rugzaktoeristen
7,1
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (26)
Amitavo Chakraborty
Amitavo ChakrabortyCalcutta
23-03-16

Gangtok is de hoofdstad van de noordelijke Indiase deelstaat Sikkim.

spice road
spice roadPalo Alto
18-04-14

Als je Darjeeling bezoekt, het is een rit naar Sikkim bezoeken waard. Je zal een speciale postzegel nodig hebt op uw paspoort om deze regio te bezoeken. Je wordt beloond met een adembenemend uitzicht op de bergen. Gangtok is een grote stad. Er zijn veel Tibetanen wonen hier.

Chalee Bee Ng
Chalee Bee NgLeuven
18-01-13

Mooie compacte formaat stad met een prachtig uitzicht, klooster, flora en fauna. Geen slechte plek om te beginnen het verkennen van Sikkim.

Deepak Singh
Deepak SinghDarjeeling
14-01-13

grt experience..plenty van uitzichtpunten en een enorme plaatsen op hoge altituteds zijn echt spectaculair .. !!

Plan een reis naar India