Courmayeur

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Aiguille Noire, Hotel Funivia en Hotel Edelweiss drie van de beste goedkope hotels in Courmayeur. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Courmayeur zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Courmayeur?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
6,7
Luxe Reizigers
6,7
Fijnproevers
6,7
Hipsters
Beoordelingen van leden (7)
Harold
HaroldBrooklyn
20-09-15

Dit kleine ski-stad aan het einde van de Mont Blanc-tunnel is perfect voor de foto en schilderachtig. Een geweldige uitvalsbasis voor het verkennen van de Italiaanse Alpen.

Talmadge O'Neill
Talmadge O'NeillPasadena
22-08-13

Charmant maar klein voetgangersgebied. Ik stel voor dat het is nog mooier dan Megève aan de Franse kant.

Danielle Fox
Danielle Fox
06-01-17

Ging op een week lang ski-reis met familie en vrienden. Veel verschillende ruimtes waren toegankelijk via korte busrit en / of lopen. Check out Pila om te skiën in het nabijgelegen Aosta. Er zijn ook een aantal Romeinse ruïnes in de stad die kan zorgen voor een goede reden om te skiën vroeg stoppen en bekijk de stad. Geskied de Vallée Blanche, door aking tram over de bergen in Frankrijk en sking beneden. Het was een andere ervaring, dat men ten minste een keer moet proberen. De lokale skiën is ook heel goed in Courmayeur. We hebben ook geprobeerd La Thuile, omstandigheden waren slecht die dag in termen van zichtbaarheid, dus het is niet gemakkelijk om eerlijke kritiek op de berg geven. Ook sommige niet-skiërs gingen naar nabijgelegen Pre St. Didier naar de baden voor een ontspannen dag.

Natalie Photiadis
Natalie PhotiadisRome
06-01-17

Prachtige plek om te skiën

Plan een reis naar Italië