Sanaa

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Sheba Hotel, Moevenpick Sanaa en Sheraton Sana'A drie van de beste goedkope hotels in Sanaa. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sanaa zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sanaa?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Kunstliefhebbers
8,6
Rugzaktoeristen
6,3
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (20)
Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Wat Antigua, Guatemala is Spaans, Sana'a, Jemen is Arabisch - een bergachtig enclave waar de culturele en taalkundige onderdompeling op het goedkoop kan worden gehouden. Niet alleen is het Arabische instructies van de minst dure in het Midden-Oosten, het is zeer intensief en - de meeste mannelijke instructeurs eigenlijk dragen traditionele jambias (gebogen dolken in de taille) naar de klas. Dit, mijn vrienden, is de oude tijd-Arabië. Nee 'Arabia Lite', zoals je kunt vinden in Dubai, Sana'a is het echte werk, ongesneden en bijna altijd versneden door 'qat' (een lage rang verdovende gekauwd elke middag door zowat iedereen).

Luke Ford
Luke FordHanoi, Vietnam
06-01-17

Je stapt in een oud land en cultuur in tegenstelling tot alle andere op deze planeet. Ik aarzelde zelfs aan te bevelen deze plek omdat egoïstisch ik wil dat gewoon de manier waarop het is, onaangetast door moderne invloeden blijven. Vergeet de waarschuwingen .. meng met de lokale bevolking, jurk in de plaatselijke gewaad, koop jezelf een Jambia (dolk), vul je wang met Qat, en je zult geen probleem!

waleed towfiq
waleed towfiqMukalla
22-03-13

nice ..

MBataweel
MBataweelMukalla
06-01-17

Sana'a de hoofdstad van Jemen.

Plan een reis naar Jemen

In en rond Sanaa