San Felipe

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Posado de Mar #9, Beach house en Casita Verde Guesthouse drie van de beste goedkope hotels in San Felipe. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in San Felipe zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over San Felipe?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Reizende Gezinnen
8,3
Avontuurlijke Reizigers
8,2
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (8)
Kim Rudnick
Kim RudnickSan Diego
14-01-16

Ik hield van deze stad, toen ik eerder dit jaar ging. Mijn vriend en ik verbleven in een hotel een beetje weg van het centrum genaamd Hotel San Felipe Marina Resort. Het was geweldig, want het was dicht genoeg bij de restaurants en bars, maar we hadden ook rust en stilte en in wezen onze eigen strand want het was niet zo druk als de anderen. Het eten was heerlijk en er ook!

Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
01-03-16

San Felipe is de oase van Baja - vlak langs de Zee van Cortez, het is de perfecte uitje met een kleine stad sfeer. Kramen gevuld met snuisterijen en handgemaakte kleding lijn de doorgaans rustige straten, terwijl de enige nachtleven is in het charmante hole-in-the-wall bars en misschien een dansclub. Het is perfect voor het opvullen van op zelfgemaakte tortilla's, goedkoop bier, en een handgemaakte souvenirs voordat u verder naar het zuiden in de eindeloze uitgestrektheid van de woestijn en de kustlijn.

Veronica
VeronicaRedwood City
22-07-14

San Felipe is een gelegen langs de Zee van Cortez en geeft je het gevoel alsof je ergens tropisch. Warme wateren, geweldige verse zeevruchten, het winkelen van de lokale bevolking, goedkoop verblijf, goed voor vissen en je kunt huren ATV's. Kleine stad, maar veel van het strand te verkennen.

Trevor Bates
Trevor BatesSan Marcos
20-07-14

San Felipe is een kleine stad in Baja California, maar het is de stad wanneer je er bent. In het midden van de woestijn, San Felipe is uw one-stop-shop voor boodschappen, bars en kraampjes op straat gevuld met kleding en snuisterijen - niet om de bom te zelfgemaakte tortilla's op een klein gat in de muur die je nooit zou verwachten om op te noemen serveren heerlijk eten. We stoppen hier voor een paar biertjes en om voorraad op last-minute boodschappen op onze manier om onze Baja camping.

Plan een reis naar Mexico