Cetinje

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartman Popovic, Adagio apartment en Perper Apartments drie van de beste goedkope hotels in Cetinje. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cetinje zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cetinje?

9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Fans van geschiedenis
7,0
Zakenreizigers
6,8
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (4)
Mike Howard
Mike HowardSeattle
19-10-15

Get mobile - een auto huren, of een tour boeken, en uitstappen van Kotor. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van Kotor - maar er is nog veel meer te Montenegro. Net als Cetinje, koninklijke hoofdstad, de huidige officiële residentie van de president, en ere hoofdstad van Montenegro. Cipur Kerk heeft een speciale betekenis - herbouwd door koning Nicola in 1890. De kerk werd uitgeroepen tot cultureel monument in 1971, en sinds 1989 de overblijfselen van Koning Nicola en zijn vrouw Milena gehuisvest.

Mary Sevasta
Mary SevastaValletta
13-09-14

ZWART SMITH oven een attractie voor toeristen .... kunt u de beroemde HOEF kopen en krijg je familienamen op

Catherine Latypova
Catherine LatypovaMoskou
06-01-17

Cetinje is de culturele hoofdstad van Montenegro. Kleine, rustige stad met veel cafe en musea in de voormalige ambassades.

Pila González
Pila GonzálezPísek
06-09-17

Cetinje es la antigua capital Real de Montenegro. Está ubicada en el centro de Montenegro, de fácil y rápido acceso desde cualquier punto del país. En los alrededores se pueden apreciar un conjunto de montañas imponentes que le dan a la ciudad un aura especial. La ciudad esta asentada en un impresionante valle. Las arquitecturas de mansiones señoriales y casas tradicionales de la zona conviven juntas para darle esa mezcla de ciudad antigua y moderna. Hay varios museos que se pueden visitar para recorrer la historia de Montenegro.

Plan een reis naar Montenegro