Pljevlja

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Restoran & Motel Manjež, Trio Lux Resort en Villa Elena drie van de beste goedkope hotels in Pljevlja. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Pljevlja zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Pljevlja?

9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (3)
Zorica L.
Zorica L.Belgrado
10-05-15

Dit wordt vaak over het hoofd gezien stad in Montenegro, net als de hele noorden. De stad heeft een klooster genaamd de Heilige Drie-eenheid die beroemd is voor het hebben van een van de rijkste kunstcollecties in het land en het is gelegen in een prachtige natuur. Er is ook een moskee in het centrum van de stad, dat is een van de belangrijkste monumenten in het land. Veel van de grote mogelijkheden voor de outdoor enthousiastelingen in de nabijheid van de stad.

Milos Vincic
Milos VincicCenter Conway
14-03-13

U moet vragen wat een persoon die graag reizen en het verkennen van nieuwe plaatsen te vinden in Pljevlja. Ik vroeg dat dezelfde vraag :) de waarheid is dat ik wist niets over deze stad te leren kennen. Enige dat mijn relatie met Pljevlja was was Servische oud lied "Svi Pljevaljski tamburasi" - controleer het op youtube: D En ik denk dat zou mijn enige relatie tot Pljevlja zijn. Maar, dit is een woonplaats van mijn vriendin, en ik moest om het te bezoeken, zodat ik kan zien waar is ze uit :) Ik vond het daar, het is een kleine stad, maar het is leuk om er voor een paar dagen. Ik denk niet dat ik iets gemist te zien, maar ik hoop dat ik deze stad opnieuw bezoeken :)

Nadica Bonovic
Nadica BonovicPljevlja
07-02-13

Plan een reis naar Montenegro