Podgorica

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Ziya, Hilton Podgorica Crna Gora en Hotel Alexandar Lux drie van de beste goedkope hotels in Podgorica. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Podgorica zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Podgorica?

9,8
Fans van geschiedenis
9,1
Fans van het nachtleven
9,1
Rugzaktoeristen
8,7
Luxe Reizigers
8,7
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (13)
Annabelle Fyfield
Annabelle Fyfield
12-09-15

Podgorica is voor mij echt een vreemde plaats, maar dit 's avonds oranje waas deed me weer denken, en het is echt verdomd mooi.

Mike Howard
Mike HowardSeattle
27-08-15

Montenegro de hoofdstad en meest dichtbevolkte stedelijke centrum, Podgorica betekent business. Opkomende uit de Tweede Wereldoorlog en herbouwd na Oostblok templates als "Titograd" - Podgorica het administratieve, economische, academische en zelfs geografische centrum van Montenegro. Werkelijk. Zijn binnen een uur van de belangrijkste kuststeden en de bergen resorts. Vliegen in naar Podgorica Int'l Airport, krijgen de ligging van het land (onderdak loopt het gamma van betaalbare motels tot vijf sterren hotels), en geniet van de enthousiaste café cultuur en uitgaansleven. verken dan Montenegro.

Rachel S
Rachel SBerlijn
17-03-15

In vergelijking met de schilderachtige kusten en bergen van Montenegro, vond ik niet Podgorica vooral bijzonder. Maar Podgorica (voorheen Titograd tijdens Joegoslavische keer) is een veelzeggende blik op het verleden van het land, met een stalinistische hoogbouw en vele mooie monumenten. Het is ook een goede toegangspoort tot verbazingwekkende attracties Montenegro, zoals het Ostrog klooster (ongeveer een uur) en een perfecte plek om Montenegrijnse delicatessen te proeven in een relaxte sfeer voor zeer betaalbare prijzen.

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrașov
21-11-16

Plan een reis naar Montenegro