Kristiansund

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Quality Hotel Grand Kristiansund, Astoria Hotel Kristiansund en Holiday Home Tustna with a Fireplace 08 drie van de beste goedkope hotels in Kristiansund. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kristiansund zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kristiansund?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Hipsters
7,5
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (4)
Haakon Rud
Haakon RudOslo
23-06-14

Kristiansund is een typische #niceplacetobe en verdient het te worden bezocht. Eten bij Bryggekanten Brasserie & Bache Bar is gelegen aan het water. Setning traditionele maaltijden en verfrissende smaak. Al is het proberen waard. Genieten. Genieten

Katie Pierce
Katie PierceBoston
06-01-17

Kristiansund is een van de meer ontwikkelde en residentiële vissen steden stopte ik tijdens mijn reis door de Noorse kust. Ondanks zijn grootte, ik vond nog Kristiansund net zo charmant als een aantal van de meer afgelegen havens.

Susanne Koch
Susanne KochOslo
06-01-17

Oude zeehandel stad op drie eilanden aan de ruige kust.

Aleksey Ostapov
Aleksey OstapovYeysk
11-07-12

Plan een reis naar Noorwegen