Ruwī

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Al Reem Luxury Apartment, Marina bandar al Rawda en Royal Hotel Apartments drie van de beste goedkope hotels in Ruwī. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Ruwī zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Ruwī?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Vegetarisch
7,5
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (4)
Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Ruwi is Muscat 'Little India' chock-a-block vol textiel, kappers salons, goud souks en alle dingen Indian (met inbegrip van het verkeer enige minpuntje van de heilige koeien) en zelfs een Indiase Cinema! Kleurrijk en bruisende depsite hier de foto van verlatenheid gepresenteerd, Ruwi is de enige plaats in het Sultanaat waar je zo ongeveer alles.

Gerard Keyes
Gerard KeyesLincoln
11-03-13

Ruwi is uitstekend als je goedkope kleding, horloges en zonnebrillen met een bekende naam tegen gereduceerde prijzen verlangen, zo niet dan zou ik geen moeite.

amor barwani
amor barwaniTampines
09-03-13

UmEr ThaNku
UmEr ThaNkuNellaya, Kerala, India
10-07-15

Plan een reis naar Oman