Évora

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn ibis Evora, M'AR De AR Muralhas en Stay Hotel Évora Centro drie van de beste goedkope hotels in Évora. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Évora zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Évora

vanaf € 32
vanaf € 70
vanaf € 110

Wat zeggen reizigers over Évora?

9,8
Fans van geschiedenis
7,0
Kunstliefhebbers
6,0
Hipsters
6,0
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (12)
Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
06-01-17

Évora is de nummer twee in de Portugese meest leefbare steden overzicht van de levensomstandigheden. Door zijn goed bewaarde oude centrum van de stad, nog steeds gedeeltelijk omsloten door middeleeuwse muren, en een groot aantal monumenten uit verschillende historische periodes, met inbegrip van een Romeinse tempel, Évora is een UNESCO World Heritage Site. Er is ook gelegen in de provincie Alentejo en heeft heerlijk eten, wijn, en meer ontspannen tempo van het leven.

Hannu Kokko
Hannu KokkoHelsinki
06-01-17

Evora is een fotogenieke plek vanwege het vele verschillende lagen van het platform te hebben bewaard van vele tradities door de eeuwen heen. De stad is vol met kleine wegen en kleine cafes hier en daar. We gingen er met een vriend voor de fotoshoot. Tot onze verbazing vonden we dat er geen restaurants (net kleine cafes) open op dat late zondagmiddag in november. Veel foto's zijn gemaakt. Als we meer tijd hadden gehad zouden we hebben ook tijd besteed aan kleine wegen op het platteland zag er uitnodigend met eenzame stieren staan ​​onder grote bomen. We moesten de stad meestal voor onszelf op die dag.

Ana Rita Bras
Ana Rita BrasPorto
17-08-16

Evora is one of my favorite towns in the country, located in inner Alentejo, one hour from Lisbon. Has plenty of unique monuments such as the Capela dos ossos ( bones chapel) , Diana Temple. Lovely city surrounded by medieval walls, plenty of good restaurants and hotels! A must stop !

Andre J
Andre JCastro Valley
06-01-17

Estação ferroviaria de Évora / Évora train station

Plan een reis naar Portugal