Fátima

29 sep. 2019 - 30 sep. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Fátima met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Fátima rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Fátima hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Fátima. Ook wanneer je een last minute hotel Fátima wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Fátima? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Fátima voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Fátima

vanaf € 72
vanaf € 84

Wat zeggen reizigers over Fátima?

9,8
Spitiruele Zoekers
8,6
Fans van geschiedenis
6,3
Wellness
6,3
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (25)
Carol F
Carol FLapa dos Dinheiros
29-06-2016

Fatima is een van de belangrijkste katholieke heiligdommen in de wereld gewijd aan de Maagd Maria en het Heiligdom verwelkomt miljoenen pelgrims en toeristen van over de hele wereld.

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
06-01-2017

Onze-Lieve-Vrouw van Fátima is een titel die aan de Maagd Maria met betrekking tot gerapporteerde verschijningen van haar drie herderskinderen in Fatima in Portugal op de 13e dag van zes opeenvolgende maanden in 1917, te beginnen op 13 mei De drie kinderen werden Lucia dos Santos en haar neven, broers en zussen Jacinta en Francisco Marto. De titel van Onze-Lieve-Vrouw van de Rozenkrans wordt soms ook gebruikt in verwijzing naar dezelfde verschijning, omdat de kinderen vertelde dat de verschijning specifiek geïdentificeerd zichzelf als de 'Vrouwe van de Rozenkrans ".De gebeurtenissen in Fatima opgedaan met name bekendheid als gevolg van hun elementen van profetie en eschatologie, in het bijzonder met betrekking tot mogelijke wereld oorlog en de bekering van Rusland. De gemelde verschijningen in Fatima werd officieel uitgeroepen tot "waardig van het geloof" door de katholieke kerk. Gayle en ik kwam naar Fatima op een bijzonder regenachtige dag en een grotendeels lege Plaza. We zagen de kapel die de plaats van de verschijningen markeert, waargenomen wandelende mensen op hun knieën als ze benaderd, en verwonderde zich over de ontroerende graven van de 3 Little Shepherds. En hoewel ik ben niet katholiek, ik werd geraakt en vernederd door de heiligheid van deze plek.

Sanita
Sanitaboeman
28-01-2015

Prachtige plek voor bezinning

Amy Salgados
Amy SalgadosCebu City
29-10-2012

vergeet niet om de zonsopgang te vangen bij het heiligdom als in Fatima!

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is november, met een gemiddelde van € 43 per nacht. De duurste maand om in Fátima te verblijven is mei, met een gemiddelde prijs van € 68 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in september vorig jaar was € 50 per nacht. Dit is 4% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 53 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Fátima in september is 20,1°C/68,2°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 29,7°C/85,5°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 6,5°C/43,7°F.

Plan een reis naar Portugal