Vila Nova de Milfontes

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Blue Guide, By the C house en Apartamento Villamar drie van de beste goedkope hotels in Vila Nova de Milfontes. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Vila Nova de Milfontes zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Vila Nova de Milfontes?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,7
Fans van de buitensport
9,7
Fijnproevers
8,3
Groene Reizigers
8,3
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (6)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
20-02-16

Portugals Villa Nova de Milfontes is charmant. Heerlijke vis te eten in de haven en de ruige Atlantische kust met zijn grote golven is prachtig. Begin van deze kleine badplaats aan de rest streek te ontdekken en het is stad wordt aanbevolen.

ClaudioSe
ClaudioSeMilaan
11-10-17

Beautiful village on the mouth of river Mira, Vila Nova de Milfontes is no secret to Portuguese people, that comes in mass during weekends to enjoy tranquil beaches, good fresh fish and play sports in the outstanding nature. The first stage on the Fishermen trail of Rota Vicentina ends here.

Vitor Aroeira
Vitor AroeiraLissabon
06-01-17

minha terra natal ............

Miguel Recha
Miguel RechaCascais
19-04-13

Plan een reis naar Portugal