Irkoetsk

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Irkutsk Hotel, Royal Hotel en Berezka Hotel drie van de beste goedkope hotels in Irkoetsk. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Irkoetsk zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Irkoetsk?

9,8
Reizende Gezinnen
9,6
Fans van geschiedenis
7,5
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (11)
Deborah
DeborahKuala Lumpur
15-09-15

Een prachtige plek om vooral tussenstop als je op weg bent naar het Baikalmeer - Irkutsk is een leuke stad om te verkennen, niet te druk, maar heeft ook alle winkels en supermarkten die u nodig hebt om voorraad op leveringen als je op een lange reis. Er zijn verschillende wegen in de stad zelf dat erfgoed houten Siberische huizen nog steeds bewoond door de lokale bevolking heeft - de huizen zijn goed versleten door het weer en de tijd, maar het maakt voor mooie foto's.

Jim Preston
Jim Preston
29-11-12

Interessant om de binnenstad te verkennen voor een dag. Blijven veel langer voor het verkennen van de omgeving van het Baikalmeer !!

Catherine Latypova
Catherine LatypovaMoskou
06-01-17

Het was regenachtig. Maar toch waren er toeristen. Deze poorten werden gereconstrueerd in 2011 voor Irkutsk's 350-jarig bestaan.

Didion Yi
Didion YiPeking
25-08-15

Plan een reis naar Rusland