Jambiani

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Paje by Night, Dhow Inn en Ndame Beach Lodge drie van de beste goedkope hotels in Jambiani. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Jambiani zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Jambiani?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (4)
Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
19-04-16

Eindeloze witte zandstranden helemaal naar Paje in het noorden, en als ver zuiden als ik in een dag kon lopen. Het is getijdenenergie, zodat je kunt alleen zwemmen op bepaalde momenten van de dag. Er is een offshore rif voor sommige mild onderhoudend snorkelen, en veel van de vissersdorpjes langs de kust om naar te kijken als u een wandeling langs het strand. Jambiani is een rustiger deel van het eiland, dus breng een boek.

Lauren O
Lauren OAmsterdam
19-04-16

Prachtige stranden aan de oostkant van Zanzibar. De stranden zijn hier schoner als het zeewier wordt gekweekt en vastgebonden. Wanneer het tij gaat uit (aan de oostzijde het tij gaat uit van ten minste een 500m) de keurige kleine quilts van zeewier patches worden blootgelegd.

The Kipepeo Lodge in Zanzibar
The Kipepeo Lodge in Zanzibar
19-04-16

Geniet van een ontspannende massage in onze tuin tijdens een verblijf bij ons ...

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
19-04-16

mooie stad wirh vriendelijke mensen

Plan een reis naar Tanzania