Telč

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Penzion Slunicko, Ubytovani U Smejkalu en Apartment Hradecká drie van de beste goedkope hotels in Telč. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Telč zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Telč?

9,8
Fans van geschiedenis
7,6
Kunstliefhebbers
6,9
Luxe Reizigers
6,7
Rugzaktoeristen
5,9
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (5)
Child of Bohemia
Child of BohemiaBrno
03-01-16

Telc is klein en prachtige stad in Zuid-Moravië. Het is op de UNESCO-lijst, dus als u in dit gebied moet je een halve dag trip te maken en te zien deze mooie stad.

Laurel W
Laurel WCalgary
21-08-14

Telc is een UNESCO World Heritage Site het meest bekend om de 17de eeuwse Renaissance kasteel met een Engels park (een verbouwing van de oorspronkelijke gotische burcht), de beroemde stadsplein, een lange plein met renaissance en barokke huizen met hoge gevels en arcades.

Travel + Leisure
Travel + LeisureNew York City
23-12-13

Inwoners van Telč, een klein stadje in Zuid-Moravië, waren ooit zeer concurrerend over de schoonheid van hun huizen, zoals blijkt vandaag op het langwerpige belangrijkste plein, waar het ene gebouw is mooier dan de volgende. De Barok- en renaissance-stijl gevels, met hoge gevels geschilderd in lichte pastelkleuren, nu ondersteuning voor kleine winkels en cafés. Een groots Renaissance-tijdperk kasteel en grote visrijke vijvers rondom het plein.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
14-01-13

Dit was onze eerste stop op onze weg naar de Tsjechische Republiek. Leuke stad met een aantal interessante architectuur. Ik hield ook van de huizen met de versierde gevels.

Plan een reis naar Tsjechië