Minnesota

13 dec. 2019 - 14 dec. 2019

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Minnesota met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Minnesota rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Minnesota hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Minnesota. Ook wanneer je een last minute hotel Minnesota wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Minnesota? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Minnesota voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Minnesota

vanaf € 94
vanaf € 103
vanaf € 112

Wat zeggen reizigers over Minnesota?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,6
Reizende Gezinnen
7,3
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (12)
Steve Baumgartner
Steve BaumgartnerRochester
20-12-2015

Minnesota heeft iets voor iedereen, en het is echt moeilijk om te proberen te categoriseren in een soort van om het even wat. Het is de thuisbasis van de bovenloop van de Mississippi, en heeft veel rivieren en meren - ook Lake Superior kan hier worden gevonden met de verst landinwaarts internationale haven in het land. U kunt de bossen te vinden in het noordelijke deel van de staat, en glooiende heuvels en landbouwgrond in de south.You hebben mijnbouw in het noorden, en vlaktes in het westen. Je hebt een groot stedelijk gebied met de Twin Cities, en de thuisbasis van het grootste winkelcentrum in de Verenigde Staten. Temperatuur-wise in de loop van het jaar kan fluctueren door 160 graden (of meer) als je rekening houdt met windchill in de winter en hitte-index in de zomer.

Jason Planck
Jason PlanckSchenectady
07-02-2014

Minnesota is de thuisbasis van de Amerikaanse Hockey Hall of Fame het westelijke uiteinde van de Great Lake Superior en vertrekpunt voor de rivier de Mississippi. Hun vele verschillende activiteiten die iedereen kan plezier hebben.

Lana DelRey
Lana DelReyJuneau
19-03-2013

Na vijf lange jaren van het roken dieren, mijn familie eindelijk geënsceneerd een interventie en stuurde me naar een <a href="http://aercmn.com/services/complementary">dier revalidatiecentrum in Minnesota</a> . Het was tegelijkertijd de beste en meest gruwelijke ervaring van mijn leven. Zoiets als het eten van gebraden kip terwijl het denken over het feit dat het wordt gebruikt om te verhuizen door zelf.

Coleen Alcomendas
Coleen AlcomendasPortland
06-01-2017

Ik hou van alle meren en kamperen, vissen en zwemmen zijn ook mijn ding.

Veelgestelde vragen

De dichtstbijzijnde luchthaven bij Minnesota is Brainerd (BRD) (6,66 km).

Plan een reis naar Verenigde Staten