Port Elizabeth

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Paxton Hotel, Victoria and Alfred Boutique Hotel & Guest House en Lauricedale Country House drie van de beste goedkope hotels in Port Elizabeth. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Port Elizabeth zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Port Elizabeth

vanaf € 24
vanaf € 59

Wat zeggen reizigers over Port Elizabeth?

9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Fans van de buitensport
9,4
Avontuurlijke Reizigers
5,5
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (12)
Nadine Larter
Nadine LarterPort Elizabeth
12-08-15

Ach mijn kleine stad. Ik heb noemde dit vaak over het hoofd gezien juweeltje van een plaats thuis voor de afgelopen 16 jaar en ik moet toegeven dat ik hou het nog steeds. Onze mooie stranden en de vriendelijke mensen. De grote plaatsen om te eten en het prachtige landschap dat bestaat voor mijl buiten de stad. En laten we niet vergeten de gematigde weersomstandigheden, want als je iets als ik, uw favoriete soort weer is het weer dat niet je verplicht om te praten over het weer voelen, en er is geen betere plek om dat soort weer dan vinden hier.

Max Hodge
Max HodgeLonden
02-08-15

De stad Port Elizabeth geeft het einde van de Garden Route, zoals je dan beginnen om grondgebied Wild Coast te gaan en dichter bij Durban langs de kustlijn te verplaatsen. Het is zeker niet de attracties die steden als Kaapstad en Durban bieden hebben, maar is nog steeds een aangename stop te breken uw reis. Het nabijgelegen Addo Elephant park is misschien een betere plek om jezelf iets verder op basis van PE, met een aantal mooie lodges beschikbaar direct naast de ingang van het park. Verwacht veel olifanten (verrassend), evenals de rest van Afrika's big five.

zzoukbuzz
zzoukbuzz
05-05-14

Kleine stad die we verkend aft de Game Reserve op weg naar Kysna dat is ca. 4 uur afstand.

Carmen Gould
Carmen GouldJohannesburg
06-01-17

Zeer mooie en gevuld met oude gebouwen. In augustus mooie dagen, maar is er een kille wind. Bekend als de Windy City.

Plan een reis naar Zuid-Afrika