Kaart

Vliegtickets Fortaleza

Fortaleza is na Rio de Janeiro de populairste toeristische bestemming van Brazilië, dus als u vliegtickets Fortaleza boekt komt u waarschijnlijk niet alleen voor het WK voetbal. Dankzij het heerlijke tropische klimaat met temperaturen die zelfs in de koudste maanden van het jaar niet ver onder de 26 C komen kunt u tijdens het WK 2014 heerlijk van de zon genieten in Fortaleza, bijvoorbeeld aan de stranden van Praia do Futuro (o.a. Crocobeach en Atlantidiz) of Beira Mar, of u kunt gaan duiken in het adembenemende Parque Estadual Marinho da Pedra da Risca do Meio. Zodra de avond valt begint het bruisende nachtleven van Fortaleza, getuige de vele bars en clubs die langs de stranden verspreid liggen.

Alle wedstrijden voor het WK 2014 Brazilië vinden plaats in het geheel gerenoveerde Estadio Castelao, dat zich in het centrum van de stad bevindt. Indien u echter tijdens uw bezoek aan Fortaleza voor het WK voetbal 2014 ook graag wat cultuur wilt proeven dan moet u zeker een kijkje nemen in de beroemde kathedraal of het imposante Fort van Fortaleza, en als u op koopjesjacht gaat of leuke souvenirs voor het thuisfront wil kopen dan is een bezoekje aan de markt of het winkelcentrum van Iguatemi zeker aan te raden. Na een lange dag bezienswaardigheden bekijken en de typisch Braziliaanse sfeer proeven kunt u een ‘terrasje pakken’ langs het strand van Fortaleza, waar een lokaal biertje gemiddeld R$ 4,00 (€ 1,35) kost en een internationaal biertje ca. R$ 5,00 (€ 1,65).

Het is niet mogelijk om vanaf Amsterdam rechtstreeks te vliegen naar Fortaleza, dus voor vluchten Fortaleza zult u altijd een of meerdere keren moeten overstappen. Er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die u met één keer overstappen naar Fortaleza brengen, zoals bijvoorbeeld KLM (overstappen in Sao Paulo) en TAP (overstappen in Lissabon). De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Fortaleza bedraagt bij vluchten met één tussenstop tussen de 12 en 20 uur.

Zodra u op Fortaleza International Airport bent geland kunt u gemakkelijk per openbaar vervoer of taxi naar het centrum van de stad reizen, waar u kunt kiezen uit talloze hotels, variërend van luxe vijfsterren hotels tot goedkope budgetaccommodatie. Hotels Fortaleza zijn eenvoudig te boeken via Skyscanner.

Goedkoopste vluchten naar Fortaleza van...

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.