Kaart

Vliegtickets vanaf Girona vergelijken op Skyscanner

Woont of verblijft u op dit moment aan de Costa Brava en zoekt u goedkope vliegtickets vanaf Gerona? Vlieg dan vanaf de luchthaven Gerona-Costa Brava, want vanaf dit vliegveld kunt u met talloze luchtvaartmaatschappijen naar diverse binnenlandse en internationale bestemmingen vliegen.

Vervoer naar Gerona-Costa Brava Airport

Aeroport de Girona-Costa Brava, zoals de luchthaven van Gerona in Spanje wordt genoemd, ligt 12,5 kilometer ten zuidwesten van Gerona en 92 kilometer ten noorden van Barcelona, en is ideaal voor reizigers die aan de Costa Brava of omgeving verblijven. Vanuit diverse plaatsen aan de Costa Brava, zoals Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna en Pineda de Mar, rijden dagelijks bussen van en naar de luchthaven van Gerona, en ook vanuit het Franse stadje Perpignan en het stadstaatje Andorra kunt u met de bus naar de luchthaven Gerona-Costa Brava rijden. Als u van plan bent om met uw (huur)auto naar de luchthaven van Gerona te gaan dan dient u de tolweg E-15/AP-7 of de provinciale wegen C-25 of N-II te nemen, waarna u de borden dient te volgen naar de luchthaven.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Vanaf Gerona-Costa Brava Airport kunt u met diverse budgetmaatschappijen, waaronder Ryanair en Wizz Air, naar talloze bestemmingen binnen Europa vliegen, waaronder Eindhoven, Maastricht-Aachen, Weeze, Kiev, Billund, Bournemouth, Bratislava, Bremen, London–Stansted, Manchester, Marrakesh, Pisa en Rabat. Tijdens het vakantieseizoen vinden er ook veel chartervluchten plaats van en naar vliegveld Gerona-Costa Brava, van luchtvaartmaatschappijen als Wizz Air, Transavia, Thomson Airways, Thomas Cook Airlines en Jetairfly, die naar bestemmingen vliegen als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht-Aachen, Londen, Manchester, Marrakech, Palma de Mallorca, Brussel, Birmingham, Dortmund en Boekarest. 

Faciliteiten

De luchthaven van Gerona beschikt over één terminal met 33 check-in balies en 11 gates. In het terminalgebouw van Gerona-Costa Brava Airport zijn talloze faciliteiten te vinden, waaronder belastingvrije winkels en diverse andere faciliteiten, zoals geldautomaten en bagagekluizen. Ook zijn er in de terminal cafés en restaurants, waar u voor vertrek nog even van een “café con leche” of typisch Spaanse tapasgerechten kunt genieten. 

Tip: Indien u met de auto maar de luchthaven komt en van plan bent om uw auto langer dan enkele dagen op het parkeerterrein van het vliegveld te parkeren dan is het aan te bevelen om vooraf via de website van Gerona-Costa Brava Airport  een parkeerplaats te reserveren. Reservering is kosteloos en verplicht u tot niets, maar u profiteert op die manier wel van veel lagere parkeertarieven. 

 Bespaar op uw vliegtickets, wijzig uw bestemmingsluchthaven!

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.