Vluchten van de luchthaven van Barcelona naar Florida

Goedkope vluchten van luchthaven Barcelona naar Florida

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Barcelona naar Florida, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Barcelona naar Florida

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden333 €, Miami
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd10 uur 35 min
Gemiddeld aantal vluchten per week59
Populairste luchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Barcelona naar de luchthaven Miami Internationaal in Florida.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Barcelona naar Florida die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 333 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Florida van 645 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Barcelona naar de luchthaven Tallahassee te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Barcelona naar de luchthaven Fort Myers Southwest Florida Reg te vliegen is momenteel november.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Barcelona naar de luchthaven Orlando Internationaal te vliegen is momenteel september.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Barcelona naar de luchthaven Key West Internationaal luchthaven te vliegen is meestal mei.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Barcelona naar Florida op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 21 september 2024.
Als je vliegt vanuit Barcelona, is de goedkoopste stad in Florida om naartoe te vliegen Miami. De goedkoopste luchthaven van Miami is op dit moment Miami Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Barcelona en Florida is 10 uur en 35 minuten.
Populairste vluchten