Vluchten van de luchthaven van Kopenhagen naar Lapland

Goedkope vluchten van luchthaven Kopenhagen naar Lapland

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Kopenhagen naar Lapland, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Kopenhagen naar Lapland

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden236 €, Rovaniemi
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Gemiddeld aantal vluchten per week0

Veelgestelde vragen

Er zijn momenteel geen rechtstreekse vluchten van luchthaven Kopenhagen naar Lapland, maar we hebben een aantal andere routes gevonden naar Finland – bekijk ze nu.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Kopenhagen naar Lapland die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 236 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Lapland van 282 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Kopenhagen naar de luchthaven Kittilä te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Kopenhagen naar de luchthaven Rovaniemi te vliegen is momenteel oktober.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Kopenhagen naar de luchthaven Kemi / Tornio te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Kopenhagen naar de luchthaven Ivalo luchthaven te vliegen is meestal augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Kopenhagen naar Lapland op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 4 oktober 2024.
Als je vliegt vanuit Kopenhagen, is de goedkoopste stad in Lapland om naartoe te vliegen Rovaniemi. De goedkoopste luchthaven van Rovaniemi is op dit moment Rovaniemi.
Populairste vluchten