Kaart

Rotterdam - Londen

Vluchtinformatie van Rotterdam naar Londen

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 113

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

39

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 310 kilometer

0u 55min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

British Airways

Londen Heathrow, Londen Gatwick, Londen Stansted, Londen Luton en overige

6 luchthavens

Gaat u voor een stedentrip of zakenreis naar Londen vliegen en woont u in of in de omgeving van Rotterdam? Dan kunt u ook vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport, want vanaf deze regionale luchthaven kunt u rechtstreeks naar vliegveld Londen City vliegen.

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf Rotterdam The Hague Airport kunt u met talloze luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks naar Londen vliegen. Luchtvaartmaatschappijen die dagelijks of zelfs meerdere keren per dag vluchten naar Londen City uitvoeren zijn onder meer KLM, Cityjet, Air France en British Airways. Als u op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Londendan kan het ook het overwegen waard zijn om een indirecte vlucht met een of meer tussenstops te boeken, bij maatschappijen als Iberia, Vueling, Lufthansa en Turkish Airlines. Wilt u naar een van de andere vijf luchthavens in Londen vliegen, te weten Londen Heathrow, Londen Gatwick, Londen Luton, Londen Stansted of Londen Southend, dan dient u de trein naar Amsterdam Schiphol te nemen.

Paspport en visum

Als u over de Nederlandse nationaliteit beschikt is een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart alles wat u nodig heeft om van Rotterdam naar Londen te vliegen, een visum is dus niet van toepassing.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Rotterdam The Hague Airport naar Londen City vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat zij op tijd aan boord kunnen gaan van het vliegtuig en nog even in de gelegenheid zijn te winkelen of een kopje koffie te drinken. Eenmaal aangekomen op Londen City zorgt de duidelijke bewegwijzering ervoor dat u snel en eenvoudig door kunt doorlopen naar de taxistandplaats, bushalte, metro (DLR) en/of autoverhuurbedrijven.

Reistijd en tijdsverschil

Het tijdsverschil tussen Engeland en Nederland is 1 uur, wat betekent dat u geen last zult hebben van een jetlag als u van Rotterdam naar Londen gaat vliegen. De vliegduur van Rotterdam naar Londen is een klein uurtje.

Vervoer vanaf de luchthaven

Het beste kunt u vanaf London City Airport met de Docklands Light Railway (DLR)  naar uw hotel in Londen reizen, want deze bovengrondse trein staat in directe verbinding met het uitgebreide Londense metronetwerk. Het station van de DLR bevindt zich naast de algemene aankomst- en vertrekhal, als u deze uitloopt en rechtsaf slaat is het nog maar een klein eindje lopen. De DLR treinen rijden van ca. 6:00u tot 23:00u. Komt u later aan, dan kunt u ook een taxi nemen vanaf Londen City.

Praktische informatie

Het weer in Londen lijkt heel erg op dat van Nederland, met milde zomers en natte winters. Het prijsniveau ligt in Londen aanzienlijk hoger dan in Nederland, maar ook als u slechts over een klein budget beschikt is er genoeg te doen in deze bruisende Britse hoofdstad.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.