Vluchten van de luchthaven van Kopenhagen naar Hessen

Goedkope vluchten van luchthaven Kopenhagen naar Hessen

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Kopenhagen naar Hessen, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Kopenhagen naar Hessen

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden172 €, Frankfurt am Main
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Gemiddelde vliegtijd1 uur 31 min
Gemiddeld aantal vluchten per week259
Populairste luchtvaartmaatschappijenLufthansa

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Kopenhagen naar de luchthaven Frankfurt am Main in Hessen.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Kopenhagen naar Hessen die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 172 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Hessen van 227 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Kopenhagen naar de luchthaven Frankfurt am Main te vliegen is momenteel augustus.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Kopenhagen naar de luchthaven Frankfurt-Hahn te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Kopenhagen naar Hessen op dit moment het goedkoopst zijn op zondag 20 oktober 2024.
Als je vliegt vanuit Kopenhagen, is de goedkoopste stad in Hessen om naartoe te vliegen Frankfurt am Main. De goedkoopste luchthaven van Frankfurt am Main is op dit moment Frankfurt-Hahn.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Kopenhagen en Hessen is 1 uur en 31 minuten.
Populairste vluchten