Vluchten van de luchthaven van Frankfurt am Main naar West-Kaap

Goedkope vluchten van luchthaven Frankfurt am Main naar West-Kaap

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Frankfurt am Main naar West-Kaap, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Frankfurt am Main naar West-Kaap

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden548 €, Kaapstad
Goedkoopste maand om te vliegendecember
Gemiddelde vliegtijd11 uur 49 min
Gemiddeld aantal vluchten per week28
Populairste luchtvaartmaatschappijenCondor

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Frankfurt am Main naar de luchthaven Kaapstad in West-Kaap.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Frankfurt am Main naar West-Kaap die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 548 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor West-Kaap van 929 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Frankfurt am Main naar de luchthaven Kaapstad te vliegen is momenteel december.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Frankfurt am Main naar de luchthaven George te vliegen is momenteel september.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Frankfurt am Main naar de luchthaven Plettenberg Bay luchthaven te vliegen is meestal augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Frankfurt am Main naar West-Kaap op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 6 december 2024.
Als je vliegt vanuit Frankfurt am Main, is de goedkoopste stad in West-Kaap om naartoe te vliegen Kaapstad. De goedkoopste luchthaven van Kaapstad is op dit moment Kaapstad.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Frankfurt am Main en West-Kaap is 11 uur en 49 minuten.
Populairste vluchten