Vluchten van de luchthaven van Hong Kong Intl naar Sichuan

Goedkope vluchten van luchthaven Hong Kong Intl naar Sichuan

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Hong Kong Intl naar Sichuan, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Hong Kong Intl naar Sichuan

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden139 €, Chengdu
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd2 uur 39 min
Gemiddeld aantal vluchten per week86
Populairste luchtvaartmaatschappijenAir China

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Hong Kong Intl naar de luchthaven Chengdu Tianfu International in Sichuan.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Hong Kong Intl naar Sichuan die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 139 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Sichuan van 295 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Hong Kong Intl naar de luchthaven Xichang te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Hong Kong Intl naar de luchthaven Chengdu Tianfu International te vliegen is momenteel mei.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Hong Kong Intl naar de luchthaven Daocheng Yading luchthaven te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Hong Kong Intl naar Sichuan op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 31 mei 2024.
Als je vliegt vanuit Hong Kong Intl, is de goedkoopste stad in Sichuan om naartoe te vliegen Chengdu. De goedkoopste luchthaven van Chengdu is op dit moment Chengdu Tianfu International.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Hong Kong Intl en Sichuan is 2 uur en 38 minuten.
Populairste vluchten