Vluchten van de luchthaven van Lissabon naar Kreta

Goedkope vluchten van luchthaven Lissabon naar Kreta

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Lissabon naar Kreta, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Lissabon naar Kreta

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden181 €, Iraklion
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddeld aantal vluchten per week0

Veelgestelde vragen

Er zijn momenteel geen rechtstreekse vluchten van luchthaven Lissabon naar Kreta, maar we hebben een aantal andere routes gevonden naar Griekenland – bekijk ze nu.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Lissabon naar Kreta die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 181 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Kreta van 306 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Lissabon naar de luchthaven Sitia te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Lissabon naar de luchthaven Kreta Chania te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Lissabon naar de luchthaven Kreta Heraklion luchthaven te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Lissabon naar Kreta op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 19 september 2024.
Als je vliegt vanuit Lissabon, is de goedkoopste stad in Kreta om naartoe te vliegen Iraklion. De goedkoopste luchthaven van Iraklion is op dit moment Kreta Heraklion.
Populairste vluchten