Vluchten van de luchthaven van München naar Californië

Goedkope vluchten van luchthaven München naar Californië

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven München naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven München naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden426 €, San Francisco
Goedkoopste maand om te vliegennovember
Gemiddelde vliegtijd11 uur 55 min
Gemiddeld aantal vluchten per week119
Populairste luchtvaartmaatschappijenLufthansa

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel van de luchthaven München naar de luchthaven San Diego Internacional, de luchthaven San Francisco Internationaal en de luchthaven Los Angeles Internationaal in Californië.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven München naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 426 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 712 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven München naar de luchthaven Santa Ana John Wayne te vliegen is momenteel augustus.
De goedkoopste maand om van de luchthaven München naar de luchthaven Ontario Internationaal te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven München naar de luchthaven San Jose International te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven München naar de luchthaven San Bernardino Norton AFB luchthaven te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven München naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op maandag 4 november 2024.
Als je vliegt vanuit München, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen San Francisco. De goedkoopste luchthaven van San Francisco is op dit moment San Francisco Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven München en Californië is 11 uur en 55 minuten.
Populairste vluchten