Vluchten van de luchthaven van Phnom-Penh naar Luang Prabang

Goedkope vluchten van luchthaven Phnom-Penh naar Luang Prabang

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Phnom-Penh naar Luang Prabang, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Phnom-Penh naar Luang Prabang

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden200 €, Luang Prabang
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Gemiddeld aantal vluchten per week0

Veelgestelde vragen

Er zijn momenteel geen rechtstreekse vluchten van luchthaven Phnom-Penh naar Luang Prabang, maar we hebben een aantal andere routes gevonden naar Laos – bekijk ze nu.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Phnom-Penh naar Luang Prabang die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 200 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Luang Prabang van 316 €.
De goedkoopste maand om van luchthaven Phnom-Penh naar Luang Prabang te vliegen is momenteel oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Phnom-Penh naar Luang Prabang op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 8 oktober 2024.
Als je vliegt vanuit Phnom-Penh, is de goedkoopste stad in Luang Prabang om naartoe te vliegen Luang Prabang. De goedkoopste luchthaven van Luang Prabang is op dit moment Luang Prabang.
Populairste vluchten