Vluchten van Jakarta naar Oost-Kalimantan

Vluchtaanbiedingen van Jakarta naar Oost-Kalimantan

Zoek je goedkope tickets van Jakarta naar Oost-Kalimantan, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Jakarta naar Oost-Kalimantan

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden146 €, Balikpapan
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd2 uur 18 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekSoekarno-Hatta
Populairste luchtvaartmaatschappijenCitilink

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Jakarta naar Oost-Kalimantan die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 146 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Oost-Kalimantan van 241 €.
De goedkoopste maand om van Jakarta naar luchthaven AP Tumenggung Pranoto te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Jakarta naar luchthaven Tanjung Selor te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Jakarta naar luchthaven Balikpapan te vliegen is meestal mei. En de goedkoopste maand om van Jakarta naar luchthaven Tarakan te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Jakarta naar Oost-Kalimantan op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 31 mei 2024.
Luchthaven Soekarno-Hatta biedt rechtstreekse vluchten naar Oost-Kalimantan.
Als je vliegt vanaf Jakarta, is de goedkoopste stad in Oost-Kalimantan om naartoe te vliegen Balikpapan. De goedkoopste luchthaven van Balikpapan is op dit moment Balikpapan.
De gemiddelde vluchttijd tussen Jakarta en Oost-Kalimantan is 2 uur en 19 minuten.
Populairste vluchten