Vluchten van Johannesburg naar West-Kaap

Vluchtaanbiedingen van Johannesburg naar West-Kaap

Zoek je goedkope tickets van Johannesburg naar West-Kaap, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Johannesburg naar West-Kaap

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden81 €, Kaapstad
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd2 uur 15 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekLanseria
Populairste luchtvaartmaatschappijenSafair

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Johannesburg naar West-Kaap die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 81 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor West-Kaap van 150 €.
De goedkoopste maand om van Johannesburg naar luchthaven George te vliegen is momenteel juli. De goedkoopste maand om van Johannesburg naar luchthaven Kaapstad te vliegen is meestal mei. En de goedkoopste maand om van Johannesburg naar de luchthaven Plettenberg Bay te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Johannesburg naar West-Kaap op dit moment het goedkoopst zijn op zondag 26 mei 2024.
Luchthaven Lanseria en luchthavenJohannesburg OR Tambo bieden rechtstreekse vluchten naar West-Kaap.
Als je vliegt vanaf Johannesburg, is de goedkoopste stad in West-Kaap om naartoe te vliegen Kaapstad. De goedkoopste luchthaven van Kaapstad is op dit moment Kaapstad.
De gemiddelde vluchttijd tussen Johannesburg en West-Kaap is 2 uur en 15 minuten.
Populairste vluchten