Vluchten van Mexico-stad naar Californië

Vluchtaanbiedingen van Mexico-stad naar Californië

Zoek je goedkope tickets van Mexico-stad naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Mexico-stad naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden206 €, Los Angeles
Goedkoopste maand om te vliegenfebruari
Gemiddelde vliegtijd4 uur 28 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekCiudad de México - Santa Lucía
Populairste luchtvaartmaatschappijenDelta

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Mexico-stad naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 206 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 413 €.
De goedkoopste maand om van Mexico-stad naar luchthaven Bakersfield te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Mexico-stad naar luchthaven San Luis Obispo County te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Mexico-stad naar luchthaven Santa Rosa te vliegen is meestal juli. En de goedkoopste maand om van Mexico-stad naar luchthaven Oakland Metropolitan Oak te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Mexico-stad naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 11 februari 2025.
Luchthaven Mexico City Juarez Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Californië.
Als je vliegt vanaf Mexico-stad, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen Los Angeles. De goedkoopste luchthaven van Los Angeles is op dit moment Los Angeles Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Mexico-stad en Californië is 4 uur en 28 minuten.
Populairste vluchten