Vluchten van Milaan naar Galicië

Vluchtaanbiedingen van Milaan naar Galicië

Zoek je goedkope tickets van Milaan naar Galicië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Milaan naar Galicië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden38 €, Santiago de Compostella
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd2 uur 38 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekMilaan Bergamo
Populairste luchtvaartmaatschappijenRyanair

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Milaan naar Galicië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 38 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Galicië van 100 €.
De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven A Coruña te vliegen is momenteel februari. De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Santiago de Compostella te vliegen is meestal juli. En de goedkoopste maand om van Milaan naar de luchthaven Vigo te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Milaan naar Galicië op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 3 juli 2024.
Luchthaven Milaan Bergamo en luchthavenMilaan Malpensa bieden rechtstreekse vluchten naar Galicië.
Als je vliegt vanaf Milaan, is de goedkoopste stad in Galicië om naartoe te vliegen Santiago de Compostella. De goedkoopste luchthaven van Santiago de Compostella is op dit moment Santiago de Compostella.
De gemiddelde vluchttijd tussen Milaan en Galicië is 2 uur en 37 minuten.
Populairste vluchten