Vluchten van Milaan naar Baskenland

Vluchtaanbiedingen van Milaan naar Baskenland

Zoek je goedkope tickets van Milaan naar Baskenland, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Milaan naar Baskenland

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden26 €, Vitoria-Gasteiz
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd2 uur 3 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekMilaan Bergamo
Populairste luchtvaartmaatschappijenVueling Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Milaan naar Baskenland die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 26 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Baskenland van 103 €.
De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven San Sebastian te vliegen is momenteel december. De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Bilbao te vliegen is meestal september. En de goedkoopste maand om van Milaan naar de luchthaven Vitoria te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Milaan naar Baskenland op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 1 juni 2024.
Luchthaven Milaan Bergamo en luchthavenMilaan Malpensa bieden rechtstreekse vluchten naar Baskenland.
Als je vliegt vanaf Milaan, is de goedkoopste stad in Baskenland om naartoe te vliegen Vitoria-Gasteiz. De goedkoopste luchthaven van Vitoria-Gasteiz is op dit moment Vitoria.
De gemiddelde vluchttijd tussen Milaan en Baskenland is 2 uur en 2 minuten.
Populairste vluchten