Vluchten van Milaan naar Schotland

Vluchtaanbiedingen van Milaan naar Schotland

Zoek je goedkope tickets van Milaan naar Schotland, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Milaan naar Schotland

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden61 €, Edinburgh
Goedkoopste maand om te vliegendecember
Gemiddelde vliegtijd2 uur 33 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekMilaan Malpensa
Populairste luchtvaartmaatschappijeneasyJet

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Milaan naar Schotland die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 61 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Schotland van 191 €.
De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Dundee te vliegen is meestal november. De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Glasgow Internationaal te vliegen is meestal oktober. De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Steòrnabhagh te vliegen is meestal augustus. En de goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Inverness te vliegen is meestal december.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Milaan naar Schotland op dit moment het goedkoopst zijn op zondag 1 december 2024.
Luchthaven Milaan Malpensa biedt rechtstreekse vluchten naar Schotland.
Als je vliegt vanaf Milaan, is de goedkoopste stad in Schotland om naartoe te vliegen Edinburgh. De goedkoopste luchthaven van Edinburgh is op dit moment Edinburgh.
De gemiddelde vluchttijd tussen Milaan en Schotland is 2 uur en 33 minuten.
Populairste vluchten