Vluchten van Milaan naar Beieren

Vluchtaanbiedingen van Milaan naar Beieren

Zoek je goedkope tickets van Milaan naar Beieren, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Milaan naar Beieren

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden67 €, München
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Gemiddelde vliegtijd1 uur 10 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekMilaan Malpensa
Populairste luchtvaartmaatschappijenLufthansa

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Milaan naar Beieren die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 67 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Beieren van 148 €.
De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven München te vliegen is momenteel oktober. De goedkoopste maand om van Milaan naar luchthaven Memmingen te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Milaan naar de luchthaven Neurenberg te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Milaan naar Beieren op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 23 oktober 2024.
Luchthaven Milaan Malpensa biedt rechtstreekse vluchten naar Beieren.
Als je vliegt vanaf Milaan, is de goedkoopste stad in Beieren om naartoe te vliegen München. De goedkoopste luchthaven van München is op dit moment München.
De gemiddelde vluchttijd tussen Milaan en Beieren is 1 uur en 10 minuten.
Populairste vluchten