Vluchten van Parijs naar Ontario

Vluchtaanbiedingen van Parijs naar Ontario

Zoek je goedkope tickets van Parijs naar Ontario, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Parijs naar Ontario

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden262 €, Toronto
Goedkoopste maand om te vliegennovember
Gemiddelde vliegtijd8 uur 4 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekParijs Charles de Gaulle
Populairste luchtvaartmaatschappijenVirgin Atlantic

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Parijs naar Ontario die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 262 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Ontario van 536 €.
De goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Hamilton te vliegen is meestal november. De goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Sudbury te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Windsor te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Parijs naar luchthaven Toronto Pearson Internationaal te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Parijs naar Ontario op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 7 november 2024.
Luchthaven Parijs Charles de Gaulle biedt rechtstreekse vluchten naar Ontario.
Als je vliegt vanaf Parijs, is de goedkoopste stad in Ontario om naartoe te vliegen Toronto. De goedkoopste luchthaven van Toronto is op dit moment Hamilton.
De gemiddelde vluchttijd tussen Parijs en Ontario is 8 uur en 4 minuten.
Populairste vluchten