Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Sitia

Als u vliegt van en naar Sitia of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Sitia, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Sitia vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Sitia nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Sitia op twitter. Vind contactgegevens voor Sitia vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Sitia. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Sitia vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Sitia vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Sitia vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Sitia vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Sitia vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Sitia. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Sitia.

meer

Vliegvelden in de buurt van Sitia:

 Sitia Speciale aanbiedingen

Hotels in Sitia

 Sitia Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Sitia

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Sitia

 Contactgegevens

Sitia Luchthaven

Adres:
72300 Sitia,
GREECE

Tel:+30 (0)28430 24424
Fax:+30 (0)28430 24424

Website:

Eigenaar:
H.C.A.A. (Hellenic Civil Aviation Authority)

 Locatiegegevens

Lengtegraad:26° 7' 0'' E
Breedtegraad:35° 13' 0'' N
IATA-code:JSH
ICAO-code:LGST

 Locatie Luchthaven

Google map