Kaart

Vliegtickets vanaf Nador vergelijken op Skyscanner

Woont of verblijft u op dit moment in het noorden van Marokko en bent u daarom op zoek naar goedkope vliegtickets vanaf Nador? Kijk dan snel naar welke bestemmingen u vanaf Nador kunt vliegen, hoe u het vliegveld van Nador kunt bereiken en welke faciliteiten op de luchthaven van Nador beschikbaar zijn

Vervoer naar Nador International Airport

Nador International Airport, ook vaak Al Aroui International Airport of Arwi Airport genoemd, bevindt zich ca. 30 kilometer ten zuiden van Nador, in het plaatsje Al Aroui. De luchthaven van Nador is uitsluitend per ‘grand taxi’, minibus of auto te bereiken, er is dus geen regulier openbaar vervoer van en naar Nador International Airport. Als u met uw (huur)auto naar vliegveld Nador gaat dient u via de N19 te rijden en vervolgens de afslag naar de N2 richting Al-Aroui te kiezen. Neem vervolgens zodra u bij de rotonde aankomt de tweede afslag rechts (richting La Route Aèroport Al Aroui) en volg daarna de borden naar het vliegveld.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Nador International Airport heeft één terminal, waarbij zowel de aankomst- als de vertrekhal zich op de begane grond bevinden. Vanaf vliegveld Nador kunt u naar diverse binnenlandse en Europese bestemmingen vliegen, waaronder Casablanca, Tanger, Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Keulen, Frankfurt, Marseille en Barcelona. Zowel gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als prijsvechters, waaronder Corendon Dutch Airlines, Germanwings, Jetairfly, Royal Air Maroc, Ryanair, Transavia en Vueling, maken gebruik van Nador International Airport. Daarnaast vliegen er regelmatig chartervluchten naar Nador, met name tijdens het zomerseizoen.

Faciliteiten

De luchthaven van Nador beschikt over diverse voorzieningen, waaronder een islamitische gebedsruimte en moskeefaciliteiten voor mannen en vrouwen, enkele restaurants, cafés en fast food restaurants die hahalmaaltijden, halal snacks en alcoholvrije dranken verkopen, een geldwisselkantoor, een geldautomaat, bagagekluizen en draadloos internet.

Tip: Moet u van ver komen en bent u bang dat u niet tijdig op de luchthaven van Nador zult zijn? Boek dan een hotel in Nador, en maak meteen van de gelegenheid gebruik om de prachtige historische binnenstad van Nador te bezoeken. In het centrum van Nador bevinden zich diverse winkeltjes en allerlei gezellige cafés en restaurants, waar u heerlijke op Marokkaanse wijze gekruide vis kunt eten die diezelfde ochtend gevangen is. Op nog geen 30 kilometer van de stad ligt bovendien een prachtig natuurgebied met grote zoet- en zoutwater plassen, waar u diverse bijzondere vogels en insecten kunt bewonderen, waaronder felgekleurde sprinkhanen, flamingo’s, meerkoeten, parelduikers, dwergsternen en Audouins meeuwen. 

Foto's van Flickr/GonzalezNovo

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.