Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Miyazaki

Als u vliegt van en naar Miyazaki of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Miyazaki, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Miyazaki vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Miyazaki nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Miyazaki op twitter. Vind contactgegevens voor Miyazaki vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Miyazaki. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Miyazaki vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Miyazaki vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Miyazaki vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Miyazaki vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Miyazaki vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Miyazaki. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Miyazaki.

Vliegvelden in de buurt van Miyazaki:

 Miyazaki Speciale aanbiedingen

Hotels in Miyazaki

 Miyazaki Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Miyazaki

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Miyazaki

 Contactgegevens

Miyazaki Luchthaven

Adres:
Akae,
Miyazaki City 880-0912,
Miyazaki Prefecture,
JAPAN

Tel:+81 (0)985 515111
Fax:+81 (0)985 515136

Website:

Eigenaar:
Miyazaki Prefecture

 Locatiegegevens

Lengtegraad:131° 26' 38'' E
Breedtegraad:31° 52' 27'' N
IATA-code:KMI
ICAO-code:RJFM

 Locatie Luchthaven

Google map