Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Atlantic City Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Atlantic City Internationaal

Auto huren Atlantic City Internationaal

Gaat u vliegen naar Atlantic City Internationaal en wilt u vervolgens een huurauto tot uw beschikking hebben? Ontdek dan hoe u snel en gemakkelijk via Skyscanner een auto kunt huren op Atlantic City Internationaal en wat u allemaal kunt verwachten als u met uw huurauto naar Atlantic City en omgeving gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op Atlantic City Internationaal

De luchthaven Atlantic City Internationaal, officieel Atlantic City International Airport geheten, ligt iets meer dan 21 kilometer ten noordwesten van de Amerikaanse badplaats Atlantic City. Op Atlantic City Internationaal bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Hertz en Budget. Alle autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane gepasseerd heeft en uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend en de autosleutels in ontvangst heeft genomen kunt u meteen doorlopen naar uw huurauto, die meestal al buiten op de parkeerplaats op u staat te wachten.

Tankstations in de omgeving van Atlantic City Internationaal

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Atlantic City Internationaal geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw huurperiode weer met een volle tank dient in te leveren. Dit is geen enkel probleem, want op rotonde vlak voordat u het luchthaventerrein oprijdt ziet u een Sunoco tankstation liggen. Daarnaast kunt u ook tanken in Atlantic City zelf, want deze stad is bezaaid met tankstations en vanaf het centrum is het nog maar 20 minuten rijden naar de luchthaven.

Met de huurauto naar Atlantic City rijden

Als u met uw huurauto vanaf Atlantic City Internationaal rechtstreeks naar Atlantic City gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt bij de rotonde de tweede afslag te nemen en Delilah Road op te rijden. Vervolgens volgt u de borden naar de Atlantic City Expressway East en rijdt de snelweg op. Na enige tijd ziet u borden richting Downtown, als u deze borden blijft volgen komt u vanzelf in het kloppende hart van Atlantic City terecht. Zonder files of verkeersopstoppingen duurt de autorit van Atlantic City Internationaal naar het centrum van Atlantic City iets meer dan twintig minuten. Op de Atlantic City Expressway East dient u tol te betalen, u kunt hiervoor contant geld of uw creditcard gebruiken.

Atlantic City

Atlantic City ligt in de staat New Jersey in het noordoosten van de Verenigde Staten van Amerika en staat bekend vanwege de vele casino’s die hier te vinden zijn. Daarnaast kunt u in Atlantic City uitgebreid winkelen, lekker eten en uitgaan. Bovendien kunt u er ’s zomers heerlijk aan het strand liggen en watersporten beoefenen. Wilt u meer te weten komen over deze bijzondere Amerikaanse stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Atlantic City u allemaal niet mag missen.
Ondanks dat Atlantic City een uitgebreid wegennet heeft kunt u er met name tijdens het hoogseizoen en in de spits soms vast komen te zitten in het verkeer. Daarnaast is het aantal parkeerplaatsen op de openbare weg zeer beperkt, dus als u uw huurauto dicht bij toeristische attracties wilt parkeren kunt u het beste op zoek gaan naar een parkeergarage of parkeerterrein. Indien u van plan bent om een of meer nachten in Atlantic City te gaan overnachten kunt u het beste op Skyscanner zoeken naar hotels in Atlantic City die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.