Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Bergen airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Bergen

Indien u naar Bergen gaat vliegen voor vakantie of zakenreis heeft u de mogelijkheid om een auto te huren op Bergen Airport. Een huurauto op de luchthaven van Bergen reserveren kan heel eenvoudig via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Bergen

Het vliegveld van Bergen, ook wel Bergen Airport of Bergen Airport Flesland genoemd, is een internationale luchthaven en ligt in het zuidwesten van Noorwegen, ruim 17 kilometer ten zuiden van de stad Bergen. Op het vliegveld van Bergen zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de terminal van de luchthaven, waar u meteen heen kunt lopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt. Bergen Airport is relatief klein, wat betekent dat de bagageafhandeling doorgaans snel verloopt zodat u niet lang hoeft te wachten voordat u met uw huurauto de weg op kan.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Bergen

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Bergen Airport Flesland geldt dat u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren. Het is daarom aan te raden om voordat u uw huurauto terugbrengt uit te zoeken waar u de tank van uw auto het beste vol kunt gooien. Het tankstation dat zich het dichtst bij Bergen Airport bevindt is het Statoil tankstation dat langs de Rv-580 ligt, bij de rotonde vlak voor de afslag naar de luchthaven. Daarnaast kunt u ook tanken in het nabij gelegen dorpje Ytrebygda, hier bevinden zich aan de Fv-713 een Shell en Uno-X tankstation.

Met de huurauto naar Bergen rijden

Indien u met uw huurauto naar Bergen gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de Rv-580 op te rijden, die bij Fjøsanger overgaat in de E39. Als u deze weg blijft volgen komt u vanzelf in Bergen terecht. Zonder files en opstoppingen bent u vanaf de luchthaven van Bergen binnen nog geen half uurtje in het centrum van de stad. Vergeet niet dat u op de E39 tol dient te betalen, u kunt dit doen met uw creditcard of contant geld.

Bergen

Bergen is een gezellige Noorse stad, waar veel interessante bezienswaardigheden zijn te bewonderen, zoals het Akvariet, het Hanseatiske Museum en het Bryggens Museum. Wilt u weten wat u allemaal in Bergen kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Bergen u zeker niet mag missen en in welke hotels in Bergen u zou kunnen overnachten.

Vooral tijdens de spits kunt u in en rondom Bergen af en toe te maken krijgen met files en verkeersopstoppingen. Ook parkeren kan soms enige moeite kosten, met name in de oude binnenstad. Overal in het centrum van Bergen dient u tijdens kantooruren te betalen om te parkeren, alleen op werkdagen na 17u, op zaterdagen na 10u en op zondag is parkeren gratis. Let altijd goed op als u uw huurauto in Bergen op de openbare weg parkeert, want sommige parkeerplaatsen zijn uitsluitend bedoeld voor bewoners, wat betekent dat u een flinke boete krijgt als u uw huurauto daar toch neerzet. Bent u van plan om in Bergen te gaan overnachten dan kunt u het beste een hotel uitzoeken dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.