Bergen

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Oleana, Bergen Børs Hotel en Scandic Ørnen drie van de beste goedkope hotels in Bergen. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bergen zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bergen?

9,8
Fans van de buitensport
9,7
Avontuurlijke Reizigers
9,4
Reizende Gezinnen
9,0
Fans van geschiedenis
7,3
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (55)
YUJING HU
YUJING HUHefei
27-12-15

Aangekomen dag heeft zware regen maakt me voelde verschrikkelijk! Maar goed uitzicht zeker!

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
06-01-17

Bergen is een van de mooiste steden in Noorwegen. Gelegen aan het water ten noorden van de hoofdstad, biedt het smalle geplaveide straatjes, oude houten huizen, en dient als de poort naar de fjorden. Vanaf hier kunt u uitstapjes maken naar de fjorden te zien, met al hun watervallen en stijgende heuvels.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
13-06-16

de tweede stad van Noorwegen is misschien wel de culturele hoofdstad. Naast de uitstekende muziek en kunst, zal de bezoeker genieten van Begen's oude gebouwen en pittoreske huizen de beklimming van de heuvel rond de stad. Dit is een stad die door het water en de maritieme imprint is geëtst in alle hoeken van het verleden en heden. Bergen, net als vele Noorse steden, is zeer toegankelijk voor buitensporten in alle seizoenen.

Haakon Rud
Haakon RudOslo
13-06-16

Bergen is een uitzonderlijk mooie stad, vooral in de zomer, en in het bijzonder als het weer goed is. Genieten!

Plan een reis naar Noorwegen