Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Milaan Bergamo airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Milaan Bergamo

Il Caravaggio International Airport (ofwel Bergamo Orio al Serio Airport) is de derde luchthaven van Milaan, na Linate International Airport en Milan Malpensa Airport. Het is de vierde drukste luchthaven van Italië en is met name populair vanwege de vele low-cost vliegmaatschappijen. Vliegt u naar Il Caravaggio International Airport en heeft u vervolgens een huurauto nodig voor uw rondreis? Dan is het voor u het handigste om een auto te huren op de luchthaven, zodat u na aankomst direct kunt doorrijden naar uw volgende bestemming. Met autohuur Il Caravaggio International Airport kiest u uit talloze autoverhuurbedrijven met kleine, middenklasse of luxe auto's tegen concurrerende prijzen.

Met de huurauto naar Milaan

Op Il Caravaggio International Airport zijn wel 8 verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd. Zodra u door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gehaald, loopt u door naar de balies van diverse autoverhuurbedrijven in de aankomsthal, waar uw papieren snel in orde worden gemaakt. De luchthaven ligt op 60 kilometer van Milaan en de rit duurt vaak iets langer dan een uur. Vanaf de luchthaven rijdt u de E64 op richting Milaan. Als u in (noord)oost Milaan moet zijn, kunt u het beste daarna de A51 nemen. Indien u in het (noord)westen verblijft, neemt u een latere afslag richting het centrum. Onderweg dient u tol te betalen, dus het is raadzaam om vooraf op de luchthaven wat contant geld te pinnen.

Rijden in Milaan met uw huurauto

Milaan is een drukke stad om in te rijden en de Italianen zijn in het verkeer even temperamentvol als daarbuiten. Het is uiteraard handig om een actueel navigatiesysteem te gebruiken, zodat u zich binnen en buiten de stad gemakkelijker kunt oriënteren. Vanwege milieuvervuiling is al het verkeer in Milaan geminimaliseerd door tal van maatregelen. Zo dient u extra te betalen om in bepaalde delen van de stad te mogen rijden, en zijn er regelmatig autoloze zondagen. In diverse ‘Zona a Traffico Limitato' mag u op bepaalde tijden niet rijden, tenzij u binnen de zone bij uw hotel of in een parkeergarage parkeert. Deze zones staan aangegeven met een bordje met de afkorting ZTL erop. Vele hotels hebben een eigen parkeerplaats. Mocht dit bij u niet het geval zijn en u wilt er zeker van zijn dat uw auto veilig staat, dan is het verstandig om uw auto in een parkeergarage te stallen. Bijvoorbeeld in het historisch centrum bij Pontaccio (Via Pontaccio, 8), Apcoa Italia (Via Pietro Mascagni, 10) of Velasca (Via Pantano, 4). Ook kunt u in het centrum op straat betaald parkeren voor een tarief tussen de €1 en €3 per uur, afhankelijk van waar u staat.

Soorten huurauto’s

Met autohuur Il Caravaggio International Airport heeft u de keuze uit diverse soorten huurauto’s, variërend van handige kleine stadsautootjes tot grote gezinswagens, sportauto's en mini-busjes. Vooral als u van plan bent om veel door de stad te gaan rijden en weinig bagage heeft, kunt u het beste een kleinere auto huren. Die zijn eenvoudiger te parkeren en heel zuinig in gebruik.

Hotels in Milaan

In Milaan zijn veel hotels te vinden die eigen, soms beveiligde parkeergelegenheid bieden. Ga naar de website van Skyscanner om hotels in Milaan met parkeermogelijkheden met elkaar vergelijken, en kijk ook op de kaart om te zien hoe snel u vanaf elk hotel bij de toeristische attracties bent. Zo boekt u snel en eenvoudig een hotel dat voldoet aan al uw wensen.

Huurauto afleveren

Nadat uw bezoek aan Italië ten einde is gekomen levert u voor vertrek uw huurauto weer in op luchthaven Il Caravaggio International Airport. Soms is het ook mogelijk om de auto op een andere locatie in te leveren. Uw autoverhuurbedrijf zal u instructies hebben gegeven waar u de auto kunt inleveren. Rijdt u terug naar de luchthaven, volg dan gewoon de borden naar Il Caravaggio International Airport, grotendeels via de autoweg E64. Nabij de luchthaven bevinden zich enkele tankstations, waaronder de Chef Express Spa aan de 'Via Aeroporto'. Dit is handig als u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.